sperre-industri

SPERRE INDUSTRI

www.sperre.com

Compresoare de pornire motoare

-Compresoare de aer cu piston
-Rezervoare de aer comprimat

Sperre Industri este lider mondial productia de compresoare de aer comprimat pentru pornirea motoatelor de propulsie marina.

Contact
Sperre Industri AS
N-6057 Ellingsøy, Norway
Tel. +47 70 16 11 00
Fax. +47 70 16 11 10
industri@sperre.com

Compresoare de aer

Rezervoare de aer comprimat

Sperre este o companie de familie, acum cu șase acționari din a treia generație. Familia Sperre are o tradiție de fabricare a compresoarelor de aer de 70 de ani. Compresoarele de pornire sunt inima și sufletul afacerii noastre.

Ne concentrăm asupra a ceea ce facem cel mai bine. Suntem în afaceri pe termen lung. Am investit 250 milioane NOK într-o nouă fabrică, echipament de prelucrare și dezvoltare de produse în ultimii șase ani. Acesta este angajamentul necesar pentru a ne menține poziția de lider mondial în producerea de aer comprimat de lansare pentru motoare marine si pentru generațiile viitoare. Rata de capital a grupului de 70% ne dă libertatea de acțiune pentru a investi pe această scară.

Sperre a dezvoltat un lanț unic de valoare. Asta e ceea ce este nevoie pentru a produce compresoare fiabile care funcționează fără probleme pentru toata durata de viața a navei.

Depindem de livrarea rapidă și sigură a pieselor de calitate superioară. Facilitatea noastra noastră de turnătorie are grijă de această legătură critică în lanțul nostru de aprovizionare integrat. Aproape de Sperre și aproape de întreaga industrie maritimă din Norvegia. Turnatoriile de aluminiu și turnătoriile de neferoase complexe sunt fabricate în Elverum, Norvegia. Mai multe piese turnate feroase sunt fabricate în Riga, Letonia