DESPRE TECHNOIND

Suntem prezenti pentru a raspunde tuturor cerintelor pietei constructiilor navale, de la oferirea echipamentelor pentru nave maritime si fluviale pina la oferirea echipamentelor necesare pentru constructia ambarcatiunilor mici si de agrement.

TECHNOIND s.r.l. este firma privata cu capital romanesc. Toate actiunile sunt detinute de catre dl. Puiu Iosif Maris.

Dl. Maris este inginer in domeniul constructiilor navale si a instalatiilor de bord cu o bogata experienta in domeniul constructilor si exploatarii navale.

Din 1992 Dl. Maris s-a dedicat reprezentarii in Romania a diferitelor firme furnizoare de echipamente pentru domeniul constructiilor de nave si a protejarii mediului marin si a apelor interioare importiva poluarii.

TECHNOIND s.r.l. este lansata in anul 2001, activand numai in domeniul industriei. Din 2004 incepe sa functioneze ca reprezentant si distribuitor pentru actualii Principali in domeniul constructiilor navale si a intretinerii navelor aflate in exploatare.

In prezent TECHNOIND poate oferi o gama larga de echipamente navale, de cea mai buna calitate, de la furnizori consacrati international, insotite de certificari internationale corespunzatoare scopului propus. De asemenea oferim piese de rezerva originale pentru toate echipamentele din catalog si dupa perioada de garantie.

Suntem prezenti pentru a raspunde tuturor cerintelor pietei constructiilor navale, de la oferirea echipamentelor pentru nave maritime si fluviale pina la oferirea echipamentelor necesare pentru constructia ambarcatiunilor mici si de agrement. Am devenit astfel o veriga cheie in lantul de vinzare/distributie al produselor Principalilor nostri pe piata romaneasca.

Suntem la dispozitia clientilor si Principalilor nostri nu numai pe timpul derularii activitatii de ofertare, contractare, livrare si garantie, dar si ulterior, in perioada de postgarantie cand clientii nostrii ne solicita pentru reparatii sau intretinerea navelor lor.

In functie de solicitari oferim posibilitatea de achizitie directa de la Principalii nostri, atunci cand acest lucru este posibil, dar putem oferi echipamentele Principalilor nostrii livrate direct in depozitele clientilor. Mai mult, putem oferi si proiecte “la cheie”: oferirea echipamentelor, livrare, montaj la nava, punerea si predarea in functiune.

Calitatea de prima clasa a echipamentelor si a pieselor de rezerva oferite, impreuna cu atentia deosebita pe care o acordam derularii activitatii noastre, ne fac sa fim increzatori ca satisfactia clientilor nostrii este garantata!