sola-cure

SOLA CURE

www.sola-cure.com

Storuri navale pentru ferestre

-Storuri pentru ferestre navale conf. SOLAS

Sola-Cure.com sunt furnizori de solutii solare anti-orbire si anti UV, pentru industria maritima.

Contact
UNITED KINGDOM (Headquarters)
Auxano Technologies Ltd
Malta Mill
Mills Hill Road, Manchester
United Kingdom M24 2FD

Phone: +44(0) 161 643 6060
Email: enquiries@auxano-tech.com
Web: www.sola-cure.com

Jaluzelele cu folie antisolara

Jaluzele solare de lux

Sola-cure.com fac parte din grupul Auxano Technologies. Bazele afacerii noastre se află în sectorul maritim în care Auxano furnizează, de asemenea, bolturi de fixare hidraulice.

Sediul nostru se află în Greater Manchester, în Regatul Unit. Aici se desfasoara activitatile noastre de dezvoltare, proiectare, vanzari, contabilitate si administrare. Pentru a facilita piața marină internațională, Sola-cure.com are o rețea de reprezentanți de vânzări pe tot globul.

La Sola-cure înțelegem importanța furnizării serviciilor clienților noștri cu un serviciu prompt, politicos și informativ, atât înainte, cât și după vânzări. Apreciem cerintele pe care le face clientii nostri si vrem sa facem ca selectia dumneavoastra de jaluzele de protectie solare sa fie cat mai simpla.

Sola-Cure.com sunt furnizori de solutii tehnice solare anti-orbire si anti UV, pentru industria maritima. Jaluzelele noastre de calitate superioară sunt aprobate și potrivite pentru toate dimensiunile și forma ferestrelor. Descărcați fișa noastră de specificații de mai sus pentru a selecta dimensiunea jaluzelei exact conform cerinței dvs.

Sunfilms de lux de Auxano sunt o serie de jaluzele destinate să combată efectele razelor solare din birouri, case de vacanță, bărci și ambarcațiuni de agrement. Acestea sunt o versiune simplificată a jaluzelelor noastre solare de mare succes, Sola-Cure. Potrivit pentru condiții mai puțin critice, folosind același film de înaltă calitate.

Pe lângă oferirea unei soluții la problemele cauzate de lumina soarelui, jaluzelele de lux Sunfilms asigură confidențialitate în timpul zilei, securitate suplimentară în timpul nopții; reducerea costurilor de încălzire și răcire, îmbunătățind în același timp amprenta de carbon.

Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a demonstra serviciile excelente și produsele de înaltă calitate disponibile