palfinger-marine

Palfinger Marine GmbH

https://www.palfingermarine.com/

Echipamente de punte:
– macarale
– vinciuri
– echipamente de ridicare si recuperare
– baloane de acostare

Barci si grui de lansare/ridicare:
– barci de salvare si de salvare urgenta
– barci militare si profesionale
– brui de ridicare barci

Contact
Palfinger Marine GmbH
F.-W.-Scherer Straße 24
5020 Salzburg | Austria
T Work +43 662 4684
F Fax +43 662 4684 82770
marinecrane@palfinger.com

Macarale marine

Barci de salvare si barci de salvare urgenta

Sisteme de lansare și recuperare

PALFINGER MARINE este producătorul mondial de echipamente de încredere, inovatoare și personalizate pentru industria marină, eoliană și petrol și gaz. Aplicațiile prietenoase și designul funcțional sunt avantajele cheie ale întregii game de produse. Acoperirea specială și materialele de înaltă calitate garantează rezistența și capacitatea de utilizare chiar și în cele mai dure condiții. O rețea de servicii la nivel mondial incluzând furnizarea de piese de schimb asigură suport rapid și profesional la fața locului.

PALFINGER MARINE este cea mai mare valoare a angajaților. Cursurile avansate, calificările experților și experiența îi fac pe angajatii nostrii sa fie profesioniștii din industria marină, eoliană, petrol și gaz. Întreaga echipă PALFINGER MARINE este foarte motivată să satisfacă nevoile clienților și ale partenerului în cel mai bun mod posibil.

LIFETIME EXCELLENCE este promisiunea noastră. Pentru clienții PALFINGER MARINE, aceasta înseamnă excelență fără compromisuri și soluții fiabile și economice de la o rețea globală de parteneri de service calificați pentru întregul ciclu de viață al produsului.

Cea mai bună calitate și eficiență
PALFINGER MARINE se angajează profund la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Toate produsele sunt caracterizate de o calitate de valoare ridicată și o întreținere redusă. Acest lucru asigură o utilizare sigură și economică.

Fiabilitate și expertiză
PALFINGER MARINE este un partener de încredere și profesional în fiecare situație – de la asistență telefonică la livrarea la timp și asistență la fața locului. PALFINGER MARINE nu lasă niciodată un client fara suport.

Flexibilitate și inovare
Pentru detectarea noilor tendințe ale pieței, PALFINGER MARINE se bazează pe mai mult de 80 de ani de cunoștințe de specialitate în construcția macaralelor. Clientii pot alege dintr-o gamă extinsă de produse și pot primi soluții inovatoare și personalizate.

Operațiuni globale și locale
Combinând produse excelente, orientare puternică spre client și un serviciu foarte competent, PALFINGER MARINE ocupă o poziție de lider pe piața marină globală. Conceptul general al PALFINGER MARINE este caracterizat de o rețea globală de retaileri și de distribuția locală și de partenerii de servicii.