maxwell-marine

MAXWELL MARINE

www.maxwellmarine.com

Putere & Soluții de ancorare

  • Echipament ancorare pentru barci cu motor si vele
  • Echipament ancorare superyachturi

Maxwell Marine oferă soluții de ancorare pentru ambarcatiunile de agrement,  Superyachts și nave comerciale.

Contact
Maxwell Marine Europe
Power & Sail Products
Fokkerstraat 571
3125 BD Schiedam
The Netherlands
EUROPE
Phone : +31 10 488 4750
Fax : +31 10 415 2634
Email : info@maxwellmarine.eu

Vinciuri de ancora verticale

Vinciuri de ancora orizontale

Timp de patru decenii, numele Maxwell a fost sinonim cu cele mai înalte standarde de performanță în furnizarea soluțiilor de ancorare pentru ambarcatiunile de agrement, superyachturi și pentru vasele comerciale. Reputația noastră internațională pentru excelență a evoluat prin cercetare și dezvoltare în curs, design inovator, servicii pentru clienți și un angajament față de stil și calitate, care este de neegalat în industrie.

Maxwell recunoaște că proprietarii de ambarcațiuni nu doresc numai echipamente care funcționează fără probleme, ci și produse care arată excelent și îndeplinesc cele mai înalte standarde. În acest scop, designerii Maxwell petrec nenumărate ore îmbunătățind aspectul, precum și funcționalitatea și robustețea tuturor produselor lor.

Produsele Maxwell sunt renumite pentru fiabilitatea și performanțele lor în întreaga industrie internațională de agrement pentru ambarcațiuni marine. Gama noastră de vinciuri, cabestane și accesorii este extinsă, oferind soluții de ancorare pentru nave de la 6 metri (20 picioare) până la peste 90 de metri (300 de picioare) lungime.

Istoria lui Maxwell este una de inovare și astăzi nu este o excepție. De la introducerea primei frânghii / lanțuri automate din lume la mijlocul anilor 1990, seria Superyacht a viitorului, Maxwell continuă să depășească așteptările clienților în fiecare aspect al fiabilității, funcționalității și designului.

Cu un angajament continuu față de excelență, inovarea produselor, cercetare și dezvoltare, puteți conta pe Maxwell pentru a vă asigura investiția.