loipart

LOIPART

www.loipart.com

Soluții de catering Soluții marine

-Echipamente navale pentru bucatarie
-Echipamente navale pentru spalatorie

LOIPART este unul dintre cei mai importanți specialiști din lume în soluțiile pentru zonele de catering marin la cheie.

Contact
LOIPART AB
Metallgatan 2
441 32 Alingsas
SWEDEN
Tel: +46 322 668360
Fax: +46 322 637747
Fax tech dept.: +46 322 66 83 99
loipart@loipart.se

Echipamente pentru bucătărie

Echipamente pentru spalatorie

Usi de izolare la incendiu

Solutii complete de echipamente pentru bucatarii navale

Ne concentrăm atenția și expertiza în bucătării și camari pentru alimente, în magaziile de aprovizionare și frig, baruri și linii de bufet – inclusiv toate echipamentele și mobilierul. Soluțiile noastre pentru zonele de catering marin includ toate etapele de la proiectare, fabricare, instalare, testare, la punerea in functiune și pregătire echipaj pe perioada garantiei si a post garantiei.

Expertiza noastră este bine dovedită în practică de către clienții noștri globali – de la cele mai mari nave de croazieră și nave de cargo, la proiecte offshore. Ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților. Valorile noastre conectează toți angajații noștri pentru a sprijini executarea acestei strategii.

Echipamente pentru bucătărie
Alegerea aparatelor Electrolux Food Service înseamnă a deveni partener cu un lider de piață dovedit. Indiferent dacă se referă la pregătirea, gătitul modular, cuptoarele, refrigerarea sau spălarea vaselor, cu echipamentul Electrolux, puteți crea întotdeauna un mediu de lucru eficient și integrat.

Echipament de spalat
Gama de echipamente de spălare vândute de compania Loipart a fost testată cu atenție pentru condițiile de functionare a navei. Avem totul; mașini mari și mici, mașini de joasă și mare viteză. Mașinile de spălat mai mici / uscătoarele cu burete sunt suprapuse pentru a economisi spațiu în locuri înguste. Toate aparatele noastre de spălare sunt adaptate pentru medii marine dure.