jowa

JOWA

www.jowa.com

Echipamente de protectie a mediului

-Monitor supraveghere deversare hidrocaburi in apa de ballast deversata (ODME 2005)
-Separatoare de santina
-Agregat tratare scurgeri sanitare
-Hidrofoare de apa rece si calda
-Incalzitioare apa
-Instalatie tratare apa ballast
-Sistem de impamantare linie de axe

JOWA este un furnizor de încredere și de încredere a echipamentelor tehnice de protecție a mediului pentru industria navală.

Contact
JOWA AB
Tulebovägen 104
S-428 34 Kållered
Sweden
Tel : +46-31 726 54 00
Fax : +46-31 795 45 40
info@jowa.se

Sisteme de monitorizare și control

Echipamente de tratare a apei uleioase

Sisteme de manipulare a apei

Sisteme de tratare a combustibilului

Tehnologie pentru oceane vii

Jowa a furnizat industriei de transport maritim echipamente de protecție a mediului pentru mai mult de 60 de ani și a câștigat o reputație solidă. Obiectivul nostru la Jowa este să ne străduim continuu să gestionăm și să dezvoltăm această bunăvoință.

Suntem specialisti in tratarea apei si protectia mediului marin.
Produsele noastre sunt concepute pentru a contribui la ecologia globală prin protejarea mediului marin cu cele mai recente și cele mai bune tehnologii. Toate produsele noastre sunt sisteme ușor de instalat și operabile.

Suntem mândri că ne protejăm oceanele.

Suntem cu toții dependenți de viața animalelor și plantelor din oceanele noastre, rămânând sănătoși și continuând să înflorească. Problemele legate de mediul marin sunt supuse unor reguli și reglementări stricte. Produsele Jowa sunt aprobate și recomandate de un număr mare de autorități de frunte în legislația marină. Jowa este unul dintre liderii în domeniul de afaceri al echipamentelor ecologice și are acreditări de cercetare și dezvoltare puternice.

Colaborăm cu instituții academice respectate pentru a ne menține poziția în fruntea celor mai recente evoluții industriale și pentru a face față concurenței în creștere pe piață.