ian-conrad-bergan

Ian-Conrad Bergan,Inc.

www.icbergan.com

Sisteme de masurare și sisteme de control a nivelului in tancurile de marfa

-Echipamente fixe de masura nivel, presiune si temperatura in tancurile de marfa la petroliere
-Echipamente fixe de masura nivel in tancurile de ballast si tancurile de combustibil din sala masini
-Echipamente de alarma nivel tancuri marfa

Contact
Ian-Conrad Bergan
1001 East Belmont St.
Pensacola, FL 32501
United States
Tel : 850-434-1286
sales@icbergan.com

Sisteme de măsurare a nivelului de lichid din tancurile navelor

Unitățile de monitorizare a încărcăturii și de alarmă

Bine ați venit la Ian-Conrad Bergan Inc., unul din principalii furnizori de pe piața maritimă comercială si militara, oferind sisteme de control nivel marfă și sisteme de măsurare nivel a hidrocarburilor din tancurile navelor de transport maritime, barje, etc…

Linia noastră de produse include soluții pentru nave de toate dimensiunile și formele, de la navele gigantice T-AKR ale navei Statelor Unite până la cele mai mici remorchere. Suntem pionierul inițial în măsurarea nivelului din tancurile navelor care a dezvoltat primul sistem ultra-fiabil de protecție la supraîncărcare de lichid, denumit Guard Level®.

Toate sistemele noastre sunt certificate ca fiind în siguranță intrinsecă și sunt aprobate de principalele societăți de clasificare internationale navale.
Sistemele pe care le vindem asigură o funcționare sigură pe nave și barje și reprezintă un element vital în protejarea mediului. Filozofia noastra este de a furniza echipamente simple si sigure, care sa functioneze cat durata de viata a navei.

Recordul nostru de 35 de ani este de neegalat, iar sprijinul pe termen lung este asigurat.
Stăm lângă voi cu multă daruire; înainte, în timpul și după perioada de probe si vânzare. Este un privilegiu să vă avem clientul nostru.