Honeywell-tanksystem

Honeywell TANKSYSTEM

www.tanksystem.com

Echipamente portabile de măsurare și prelevare a probelor pentru aplicații marine

-Echipamente portabile pentru masura nivel in tancurile de marfa la navele petroliere si chimice – in system inchis,
-Echipamente portabile pentru luat probe,
-Termometru digital portabil

Enraf Tanksystem este lider mondial în furnizarea echipamentelor portabile de măsurare și prelevare a probelor pentru industria petrolieră și petrochimică.

Contact
Honeywell Tanksystem SA
Rue de l’industrie 2
CH-1630 Bulle
Tel : +41 26 91 91 500
Fax : +41 26 91 91 505
info@tanksystem.com

Dispozitive de măsurare portabile

Echipamente de prelevare probe portabile

Honeywell Tanksystem, care face parte din Honeywell Process Solutions, este un furnizor mondial de echipamente portabile de măsurare a nivelului la bordul navelor. Honeywell Tanksystem a furnizat echipamente pentru mai mult de 7500 de nave tanc si barje. Cu sediul în Elveția din 1985, Tanksystem are o rețea de 60 de agenți și 17 stații de service la nivel mondial. Toate echipamentele noastre de măsurare sunt sigure în mod intrinsec și sunt fabricate pentru utilizarea în medii periculoase clasificate (Zona 0) la bordul navelor.

Scopul nostru este de a construi o relație pe termen lung cu clienții noștri și de a ne pune nevoile în centrul tuturor activităților noastre. Toate echipamentele noastre sunt protejate intrinsec și fabricate pentru utilizare în medii periculoase clasificate la bordul navelor sau în parcurile industriale de rezervoare de stocare. Fiind companie certificată ISO 9001, suntem dedicați satisfacerii tuturor nevoilor clienților noștri exigenți care operează în zone clasificate în conformitate cu standarde înalte privind siguranța, fiabilitatea și precizia.

Echipamentul HERMetic Portable Level Gauging este un instrument important pentru detectarea interfeței ulei-apă, inspecția încărcăturii, verificarea și calibrarea sistemelor automate de măsurare. Unitățile permit 3 măsurători, opțional 4, într-o singură operație: Ullage, Temperatură, Nivel de interfață ulei-apă.