ellehammer

ELLEHAMMER

www.ellehammer.dk

Ejectoare, pompe de stins incendiu

-Ejectoare,
-Motopompe de avarie pentru stins incendiu

ELLEHAMMER este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de ejectoare si pompe de stins incendiu pentru aplicatii maritime.

Contact
ELLEHAMMER A/S
Generatorvej 10,
2860 Soeborg
Denmark
Tel : +45 44 91 67 88
Fax : +45 43 45 57 06
ellehammer@ellehammer.dk

Ejectoare

Pompe de incendiu de urgență

ELLEHAMMER a fost fondată în 1904 de către inventatorul danez J.C.H. Ellehammer, care este considerat inventator al zborului motorizat în Europa. Cu numeroase brevete importante, Ellehammer a fost un inventator vizionar care a ajutat la a pune bazele dezvoltării industriale moderne.

Fiul său, Hans Ellehammer, a continuat dezvoltarea companiei cu un grad înalt de specializare ale pompelor și ejectoarelor de stins incendiu de urgență și cu accent pe dezvoltarea afacerilor. Acesta a fost fundamentul în care a înființat Fundația Ellehammer, care a deținut compania, ELLEHAMMER, de când Hans Ellehammer a murit în 2004. A se vedea site-ul danez al Fundației Ellehammer la: www.ellehammerfonden.dk.

Peste 70.000 de ejectoare Ellehammer sunt folosiți zilnic în întreaga lume, iar pompele de incendiu de urgență ocupă o poziție de lider pe piață. Vedeți, atunci când vine vorba de siguranță și fiabilitate, ELLEHAMMER nu s-a născut ieri. ELLEHAMMER are o tradiție îndelungată pentru soluții bine gândite care nu gresesc niciodată.

In prezent firma este integrata in cadrul companiei IRON Pumps A/S – Danemarca.