desmi

DESMI

https://www.desmi.com/segments/enviro-clean/oil-spill-response/ 

Ehttps://www.desmi.com/segments/enviro-clean/oil-spill-response/chipamente de colectare deversari hidrocarburi de la nivelul apei

-Bariere flotabile rigide si gonflabile antipoluare,
-Bariere flotabile rezistente la foc
-Skimere (pompe preluare hidrocarburi de la suprafata apei)
-Grupuri hidraulice pentru skimmere,
-Tancuri flotabile depozitare hidrocarburi
-Nave depoluare

DESMI este specializată în echipamentul de reacție rapida împotriva scurgerilor de petrol, pentru recuperarea mecanică a scurgerilor de pe suprafa apei.

Contact
DESMI A/S
Tagholm 1
DK-9400 Nørresundby
Phone: +45 9632 8111
Fax: +45 9817 5499
E-mail: desmi@desmi.com

Colectarea hidrocarburilor de la suprafata apei

Grupuri de alimentare hidraulica

Nave tehnice de recuperare hidrocarburi

Baraje flotabile

DESMI este furnizorul ideal al echipamentului de reacție rapida împotriva scurgerilor de petrol.
Așa cum am fost pe această piață de specialitate de peste 30 de ani și știm nevoile, precum și cerința de durabilitate și versatilitate. Ca furnizor de tehnologie provenită din Proven Oil Spill, asiguram întotdeauna că echipamentul nostru este de ultimă oră în ceea ce privește designul și utilizarea usoara.

DESMI este specializată în echipamentul de reacție rapida împotriva scurgerilor de petrol pentru recuperarea mecanică a scurgerilor de hidrocarburi pe suprafata apei.
Gama noastră de echipamente acoperă tot necesarul de echipamente de interventie si protectie: de la  mici baraje până la nave specializate. Între altele avem barajele flotabile Ro-Boom și pompele DOP, care încă sunt repere pentru toți ceilalți furnizori de echipamente de depoluare. Chiar dacă pompele Ro-Boom și DOP au fost produse timp de peste 30 de ani, ele sunt întotdeauna cele mai bune în fiecare test comparativ. Suntem, de asemenea, un furnizor de frunte la nivel mondial, atunci când vine vorba despre echipamente pentru colectarea hidrocarburilor deversate pe uscat.

Testează-ne! Veți vedea că DESMI nu la lăsat niciodată pe un client fara sa-i ofere cea mai buna solutie tehnica pentru depoluare.
Proiectarea și vânzarea de echipamente care pot fi depozitate mai mult de 15 ani fără a fi utilizate în mod real și apoi să poată funcționa imediat în caz de incident de scurgere de petrol reprezintă o mare provocare pentru orice furnizor. DESMI Ro-Clean o poate face!

Declarația de misiune
RDC va apărea în permanență în rândul clienților, furnizorilor, părților interesate, precum și a publicului larg, în calitate de SPECIALIST ÎN SOLUȚII PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA ȘI PROTECȚIA MEDIULUI NOSTRU. În tot ceea ce facem, menținem un obiectiv al relațiilor de lungă durată cu partenerii noștri de afaceri – o construcție de temelie privind dialogul, înțelegerea și încrederea, precum și execuția profesională a livrărilor, a proiectelor și a acordurilor.