danish-marine-system

DANISH MARINE SYSTEM

www.dms-as.com

Sisteme de acoperiri punti la interiorul si exteriorul navelor

  • Acoperiri punti anti-foc clasa A60
  • Ciment naval
  • Materiale de acoperiri punti navale care reduc vibratiile si zgomotul
  • Materiale pentru acoperiri punti exterioare anti alunecare

Sistemul danez marin A / S oferă o gamă completă de sisteme de acoperire a punților marine, sisteme de reducere a zgomotului și de amortizare a vibrațiilor, sisteme de declanșare a incendiilor A60, sisteme antiderapante etc.

Contact
Address
DMS A/S
Randersvej 12
6700 Esbjerg
Denmark

Phone: +45 7023 4343
Fax: +45 7023 4342
E-mail: dms@dms-as.com
Web: www.dms-as.com

Compania noastră
Sistemul maritim danez A / S numit și DMS este o societate cu răspundere limitată deținută în Danemarca, care operează în principal în cadrul industriei marinare din întreaga lume.
Avem o organizație profesionistă, capabilă și gata să acționăm rapid, indiferent de domeniul în care clientul poate avea nevoie de serviciile noastre.

Produsele noastre
Sistemul danez marin A / S oferă o gamă completă de sisteme de acoperire a punților marine, sisteme de reducere a zgomotului și de amortizare a vibrațiilor, sisteme de declanșare a incendiilor A60, sisteme antiderapante etc.
Toate produsele noastre sunt testate și controlate în permanență și ținând cont de evoluții. Produsele noastre se imbunatatesc constant pentru a satisface cerintele clientilor nostri.
Dezvoltarea de noi produse respectă cerințele și cerințele clienților noștri.

Politica noastră
Sistemul maritim danez A / S are o politică clară de a acționa ca un jucător major pe piața mondială, cu produsele, serviciile și soluțiile individuale ale clientului.
Compania are o rețea mondială de reprezentanți, pentru a asigura suportul necesar și profesional.

Scopul nostru principal
Scopul nostru principal pentru companie este de a facilita rambursarea în nave noi și de a reamenaja navele existente și de a îmbunătăți produsele existente la nivel național
în același timp cu dezvoltarea noilor produse.

Strategia noastră
Strategia este întotdeauna să fie liderul în industrie, să prezinte soluții noi și mai bune, produse conform cerințelor individuale ale clienților noștri.
Sistemul maritim danez A / S privește în principal avantajele financiare pentru client, dar și pentru mediul înconjurător ca factor major în viitor