tmc

TMC

www.tmc.no/

Compresoare marine

-Compresoare de aer cu surub
-Uscatoare si filtre de aer

Compresoarele Tamrotor Marine (TMC) sunt lider mondial în furnizarea de sisteme de aer comprimat pentru utilizarea în mediul marin și offshore.

Contact
Tamrotor Marine Compressors AS
Prof. Birkelands vei 24D
1081 Oslo, Norway
P: +47 22 91 85 00
F: +47 22 91 84 93

Compresoare de aer inteligente

Uscătoare de aer și filtre

Compresoare de aer

Compresoarele Tamrotor Marine (TMC) sunt lider mondial în furnizarea de sisteme de aer comprimat pentru utilizarea în mediul marin și offshore.

Cu sediul în Oslo, Norvegia, TMC face parte din istoria norvegiană de transport maritim. În timp ce aducem calitatea tradiției norvegiene cu noi în toate activitățile noastre, suntem de asemenea disponibili la nivel mondial prin intermediul punctelor de stocare din Oslo și Singapore, puncte de service în Brazilia, SUA, Norvegia, Germania, Singapore, EAU, China, Japonia și Coreea de Sud, și o rețea de agenți care acoperă 30 de țări.

Reprezentând mai mult de 40 de ani de experiență în industrie, TMC a câștigat recunoașterea internațională pentru tehnologia inovatoare, combinată cu o bogată experiență practică.

Gama de produse este compusă din compresoare marine cu șurub, uscătoare de aer și filtre pentru orice cerere de aer comprimat, inclusiv aer fără ulei. TMC are o rețea mondială de service, de livrare piese de rezervă și o rețea de vânzări.

Gama noastră de compresoare TMC Smart Air® economisește până la 50% din costul de energie în comparație cu compresoarele convenționale. Acest lucru reduce în mod substanțial costul de funcționare al compresorului și, de asemenea, contribuie la reducerea emisiilor nocive. TMC Smart Air este un compresor cu șuruburi marin cu costuri de intretinere mici și ecologice!
Toate mașinile noastre sunt produse cu o atenție cu meticulozitate la detalii și testate riguros pentru a se asigura că îndeplinesc criteriile noastre stricte de calitate. Suntem certificați ISO 9001, ISO 14001 și OHSAH 18001.

Compresoarele TMC sunt disponibile cu aprobarea tuturor marilor societăți de clasificare – ABS, BV, DNV, GL, KR, LRS, RINA și altele.